My Lovely Family

Love can touch us one time and last for a lifetime, and never let go till we’re gone

Sunday, June 2, 2013

Amsyar Turns 2...02.06.2013..

Alhamdulillah, pada 02.06.2013 genap Amsyar AKA Adik berumur 2 tahun..dah macam2 dah boleh buat sayang Ayah & Ibu ni..Kalau bab memanjat tu, serah pada Adik..kadang2 naik risau Ibu tengok..huhuu..ye la, Adik tak tahu apa2 lagi tentang bahaya itu ini..haishh...

Masa Ibu mengandungkan Adik, buku pink (buku mengandung) Ibu tebal..sebabnya Ibu disahkan ada diabetes..huhuuu...HB Ibu pulak rendah, atas alasan Ibu baru je bersalinkan Abang..Bila deliver Adik (normal), Ibu ada problem sikit..After deliver setengah jam gitu, Ibu kena masuk OT untuk buat sedikit minor surgery kat tuutttt...heee..pengalaman..

& then, bila umur Adik 3 bulan, 6 bulan, 1 tahun & 1 tahun setengah, Ibu kena buat appointment dengan doc pakar untuk pastikan sama ada pasni boleh bersalin secara normal or caeser..

Alhamdulillah..semuanya dipermudahkan..Asalkan anak Ayah & Ibu selamat, sihat sempurna itu sudah mencukupi..Terima kasih Ya Allah...

Ni kek Adik share dengan Abang Niel..Actually birthday Adik sama tarikh dengan Abang Niel so kita celebrate sama ye sayang..Kebetulan Abah n Ummi ada kat kampung sempena Ummi berpantang baby Ammalin.. :-)



Adik dah tak sabar nak potong kek..Abang n Kakak menumpang kasih kek ye sebab birthday both of you dah lepas..hee...Tapi Abang bukan faham lagi birthday dia dah lepas..asal nampak kek je mesti sebut "Happy Birthday to Aiman.."..Keadaan masih lagi terkawal pada masa ni..hehee

Nampaknya agak kurang terkawal..Ayah AKA ketua pegawai keselamatan sedang mengawal keadaan..

Ayah dah ready kat belakang tu..hehee...

 Adik n Abang dah start dah..hehee...

Tu dia...heee...


Semoga Adik menjadi anak yang soleh, diberkati Allah, sentiasa menghormati Ayah Ibu, orang tua, berjaya dalam hidup, diberkati hidup dunia & akhirat...

Selamat Hari Ulangtahun yang ke2 sayang Ayah n Ibu - AMIRUL AMSYAR BIN AZRAN
Sayang Adik sangat2..Muahh..



Amy Azran


 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Precious Moment

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers