My Lovely Family

Love can touch us one time and last for a lifetime, and never let go till we’re gone

Saturday, June 21, 2014

Adik Sudah 3 Tahun.. 02.06.14


Selamat Hari Ulangtahun ke-3 Sayang Ayah & Ibu, Adik - AMIRUL AMSYAR BIN AZRAN
Doa semoga Adik mendapat keberkatan hidup dunia & akhirat, panjang umur, murah rezeki, sentiasa taat pada perintah Allah, menjadi anak yang soleh, berjaya dan segala yang terbaik untuk Adik.

Ayah, Ibu & Abang Sayang Adik Sangat2.. :-*

Selang 9 hari daripada birthday Abang, kita sambut birthday Adik pulak..heee..Disebabkan nak juga sambut birthday pada tarikh yang sama, so buat juga..Masa ni dah malam sangat sebab Ibu balik lambat..Ada kerja kat office, ye la..peak hours masa tu..Kesian Adik..Pukul 10.30pm baru potong kek..Tu pun mata Adik dah mengantuk...

Macam biasa, Ayah melayan hero keciknya..


Meja pun tak sempat nak kemas...Sebab takut Adik tidur..Tukang snap gambar AKA Pakngah pun dah tidur masa ni, Ibu kejutkan..Sudahnya, gambar banyak yang blur..


 Adik suka tengok kek dia..Yang Abang pulak rasa macam kek Abang..maklumlah baru minggu lepas potong kek...

Ok...kita tengok gambar2 pulak..
Abang nak tunjuk best tu...




Gambar ni OK sikit kot..tu pun Abang tutup mata..heee...

Ok la sayang.. 

SELAMAT HARI LAHIR ADIK - AMIRUL AMSYAR BIN AZRAN
KE-3 TAHUN
AYAH, IBU & ABANG SAYANG ADIK SANGAT-SANGAT..
:-*

** Bila wish Adik, Happy Birthday sayang..Adik terus nyanyi.."hepi bershday to tou..hepi bershday to you..." hehee..






Friday, June 20, 2014

Abang & Nenek Lelah.................

Kesian kat Abang...kalau batuk je mesti nak lelah..Abang kalau time tak sihat memang tak boleh jauh dengan Ibu..walaupun manja dengan Pakngah..Mula2 nak tidur tu ok lagi..bila nak ke pagi tu, dah tak selesa..menangis2..Ibu pun rase sebak n nak nangis tengok anak tak sihat..

Kali ni pukul 3++ pagi Abang diserang lelah..terus Ibu kejutkan Ayah n minta Nenek temankan Adik..mujur Adik tak sedar..Susah kalau bawak Adik sebab Abang memerlukan sepenuh perhatian masa ni..Pakngah pun ikut sekali..

Manja Pakngah ni...Kesian Abang..Dah besar ni, dah pandai mintak gi jumpa Doc kalau lelah..Siap buat isyarat tekup kat mulut sambil cakap.."Abang nak sedut.."

 Pkngah nak pegang Abang masa ni...

Beberapa hari pas Abang lelah, Nenek pulak lelah..Masa tu hari Ahad tak silap Ibu...Kebetulan Ayah ada PA Visit..Pakngah ke Tioman, outstation..Masa tu Ibu tak pandai drive lagi..huhuuu..Mula-mula call Cutam, tak angkat...Call Ayah, bagitahu..Nasib baik PA (Hj Shaari) memahami..Dia suruh Ayah balik, utamakan Mak dulu dia cakap...Alhamdulillah...

Kesian Nenek kan...Nenek ni bukan boleh kalau ada orang selsema/tak sihat dalam rumah tu..mudah berjangkit...Ya Allah, berikanlah kesihatan kepada Ibuku ini..hanya Mak je lah yang Adik ada sekarang ni...Sayang Mak...














LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Precious Moment

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers